Saturday, November 19, 2016

Bitcoin untuk Dark Web

Bitcoin untuk Dark Web
MP4 | Video: AVC 1280x720 | Audio: AAC 44KHz 2ch | Jangka masa: 1.5 Jam | Lec: 12 | 413 MB
Genre: eLearning | Bahasa: English


​Belajar bagaimana untuk tanpa nama menghantar Bitconi untuk Dark Pasaran Net
Bitcoin adalah jalan tunggal untuk membeli produk dan perkhidmatan di Dark Web dengan selamat dan tanpa nama. Selama beberapa kuliah anda akan dapat memahami bagaimana Bitcoin bekerja dan belajar bagaimana untuk membuat dan menggunakan dompet Bitcoin dan gelas.

Mempelajari bahagian-bahagian Vital Bitcoin seperti:
Kepentingan Sekat Chain
dompet
Seeds
Tumbling
Hantar / Menerima
tanpa nama Pembelian
Keperluan A
Bitcoin adalah jalan tunggal untuk membeli produk lebih Dark Pasaran Net. Jadi adalah penting untuk belajar bagaimana untuk menggunakannya pada masa yang pintar.
Kandungan dan Gambaran Keseluruhan
Seksyen 1- Pengenalan kepada Bitcoin.
Seksyen 2-Menetapkan dompet / membeli Bitcoin.
Seksyen 3-Menggunakan Electrum dan Anonymous Pembelian.
Seksyen 4- Tumbling dan Menghantar Syiling kepada Dark Pasaran Net.

Introduction to Bitcoin and Decentralized Technology

Pengenalan kepada Bitcoin dan Teknologi Decentralized
MP4 | Video: AVC 1280x720 | Audio: AAC 44KHz 2ch | Jangka masa: 3.5 jam | 493 MB
Genre: eLearning | Bahasa: English


​Bitcoin dan janji teknologi blockchain untuk membuat menghantar wang dan berinteraksi secara umum-murah, lebih mudah, lebih selamat, dan boleh diprogramkan. Dalam kursus ini, anda akan belajar mengenai Bitcoin dan pelbagai projek berpusat lain.

Bitcoin dan asas teknologi blockchain janji banyak penambahbaikan kepada mata wang dan banyak kawasan lain interaksi dalam talian. 

Dalam kursus ini, Pengenalan kepada Bitcoin dan Teknologi Decentralized, anda akan mendapat pemahaman yang nyata bagaimana Bitcoin dan projek decentrailized lain berfungsi. 

Pertama, anda akan belajar bagaimana untuk menggunakan Bitcoin kedua-dua sebagai pengguna akhir dan pemaju, dan di mana ia boleh digunakan. 

Seterusnya, anda akan belajar tentang perkembangan terkini dalam Bitcoin, termasuk dompet HD multisignature, saluran pembayaran, saksi diasingkan, dan mengenai perbahasan blocksize itu. 

Akhir sekali, anda akan mendapat kajian yang meluas penggunaan di luar Bitcoin, termasuk Ethereum dan Kontrak Smart, pasaran ramalan, penyimpanan berpusat, dikurangkan syiling turun naik, IOT, buktinya Autonomi Organizations dan identiti. 

Apabila anda selesai dengan kursus ini, anda akan mempunyai pemahaman yang luas teknologi di sebalik Bitcoin, serta di mana dan bagaimana ia boleh digunakan.

BlockChain Explained

Blockchain Dijelaskan

HDRips | MP4 / AVC, ~ 760 kb / s | 1280x720 | Jangka masa: 0:22:46 | Bahasa Inggeris: AAC, 128 kb / s (2 ch) | 146 MB

Genre: Tech, Wang


​Mengharapkan membawa perubahan sekurang-kurangnya sekali satu dekad. Satu teknologi yang mengganggu status quo dan ideal memperbaiki kehidupan kita dari segi kecekapan atau kesejahteraan umum. Blockchain adalah ini dekad permainan changer. 

Kami telah lalu kitaran gembar-gembur dan kini kedua-dua syarikat permula
an dan organisasi yang mantap memberi tumpuan kepada kegunaan praktikal lejer am replikasi luar Bitcoin. 

Ketahui tentang blockchain dan tiga tahap yang matang. Bermain permainan untuk memahami manfaat blockchain ini. Mengenal pasti peluang yang ada kepada kami dalam pengurusan data. Mengatasi cabaran yang berada di hadapan untuk menjadi jutawan blockchain seterusnya!

Bitcoin: The End Of Money As We Know It

 Documentary Mengenai Wang - Dan Kontroversi Crypto-Currency Bitcoin
Sebuah dokumentari meneroka bagaimana wang dan perdagangan nilai telah berkembang, memuncak dalam Bitcoin.

Bagi sesiapa yang masih belum difahami sepenuhnya kontroversi Bitcoin lagi, ini adalah kursus kemalangan ringkas dan bermaklumat mengenai Wang dan Crypto Mata Wang.

Rating: 7.2 / 10
Pengarah: Torsten Hoffmann, Michael Watchulonis
Pelakon: John Barrett, Andreas M. Antonopoulos, Jeffrey A. Tucker



​Jalan cerita

Bitcoin: The End Of Money As We Know It menjejaki sejarah wang dari masyarakat pertukaran barangan dunia kuno ke tingkat dagangan Wall St. Dokumentari ini mendedahkan amalan bank-bank pusat dan pelakon kewangan yang meragukan yang membawa dunia kepada yang lutut dalam krisis yang lepas. Ia menonjolkan pengaruh kerajaan mengenai proses penciptaan wang dan bagaimana ia menyebabkan inflasi. Selain itu, filem ini menjelaskan bagaimana kebanyakan wang yang kita gunakan hari ini dicipta daripada udara nipis oleh bank apabila mereka mencipta hutang. 

Epic dalam skop, filem ini mengkaji corak teknologi inovasi dan soalan semua yang anda fikir anda tahu tentang wang. Apakah Bitcoin alternatif kepada mata wang negara yang disokong oleh hutang? Akan Bitcoin dan Cryptocurrency mencetuskan revolusi dalam cara kita menggunakan wang rakan sebaya untuk sebaya? Adakah ia satu hadiah kepada penjenayah? Atau adakah ia gelembung seterusnya menunggu untuk pecah? Jika anda percaya kepada wang anda hanya kerana ia adalah - filem ini mempunyai berita untuk anda. Ditulis oleh Torsten Hoffmann
user Reviews
Mesti Lihat Dokumentari Sejarah dan Masa Depan Wang.
20 JULAI 2015 | oleh gs

Saya bernasib baik untuk melihat cebisan treler awal tahun lepas dan amat berharap untuk keluaran ini. Filem ini tidak mengecewakan. Ia memberikan penerangan yang melalui sejarah wang yang saya dapati sangat bermaklumat.

Temu bual adalah sangat baik dan filem itu memberi berpengetahuan luas, jalan cerita yang padu yang perlu meninggalkan pendatang baru kepada Bitcoin agak baik dimaklumkan mengenai apa yang ia dan mengapa ia penting.

Dokumentari ini adalah mesti melihat untuk semua orang mahu pelajaran sejarah yang baik dalam bentuk wang, yang mahu belajar tentang Bitcoin, dan melihat kemungkinan dengan masa depan kripto-mata wang.

Friday, November 18, 2016

Ebook Bitcoin for Dummies


"Bitcoin For Dummies" adalah ebook yang menceritakan cara yang cepat dan mudah untuk memulakan trading mata wang kripto, dengan penjelasan yang jelas serta nasihat pakar untuk memecah masuk ke dalam pasaran baru ini menarik. 

Memahami mekanisme dan risiko di belakang Bitcoin adalah satu cabaran besar, tetapi buku ini memecahkan ke dalam bahasa yang mudah untuk difahami untuk memberikan genggaman yang kukuh hanya di mana wang anda pergi.  

Anda akan belajar butiran perdagangan Bitcoin, cara untuk menyediakan dompet Bitcoin anda, dan segala-galanya yang anda perlukan untuk mula sekarang juga.  

Satu perbincangan yang mendalam mengenai keselamatan menunjukkan anda bagaimana untuk melindungi diri anda daripada beberapa aspek yang lebih berisiko platform sumber terbuka ini, membantu anda mengurangkan risiko anda di pasaran dan menggunakan Bitcoin selamat dan berkesan.

Bitcoin menggunakan teknologi peer-to-peer untuk beroperasi tanpa kuasa pusat atau bank-bank, dengan pengurusan transaksi dan pengeluaran Bitcoins dijalankan secara bersama oleh rangkaian.  


Bitcoin membolehkan pembayaran mudah alih, pembayaran antarabangsa cepat, transaksi rendah atau tanpa yuran, keupayaan pelbagai berjenama dan lebih, tetapi nuansa pasaran boleh menjadi sukar untuk memahami.  

Panduan bermaklumat meletakkan semuanya di dalam bahasa Inggeris, supaya anda boleh mengukuhkan pemahaman anda dan mulakan sekarang.  

Memahami selok-belok pasaran Bitcoin 
Belajar bagaimana untuk menubuhkan dompet Bitcoin anda 

Melindungi diri anda daripada penipuan dan kecurian Mulakan perdagangan mata wang baru ini menarik 
Pasaran Bitcoin adalah besar, berkembang dengan cepat, dan penuh dengan potensi.  

Terdapat juga beberapa risiko, jadi anda perlu pergi dalam dimaklumkan sepenuhnya dan mengambil langkah-langkah untuk menguruskan risiko anda dengan bijak. 

 "Bitcoin For Dummies" adalah jelas, cepat, panduan mudah untuk mengikuti untuk memulakan dengan Bitcoin.

Download Ebook Bitcoin for Dummies

Tuesday, October 18, 2016

Buat duit dgn ClixSense

Buat duit dengan CLIXSENSE

Aku memang suka buat duit online ni.
Tapi sambil-sambil tu aku buat jugak bisnes online lain. Dan salah satu income adalah dari CLIXSENSE.

Ada orang bertanya aku, betol ke buleh buat duit online dengan benda CLIXSENSE ni?.

Boleh percaya ke? . Karang beria klik klik sekali nak cash out tak dapat plak,

Jadi hari ini aku nak kongsi kan dengan korang, bahawasanya aku dah
berjaya cash out dari benda ini. So jangan risau, diyakini betul.

Nak cash out Clixsense ni kena ada account Paypal, So bila cash out, duit akan masuk kat account Paypal.
Pastikan anda ada akaun Paypal.

Bila convert duit USD ke MYR waktu itu, tolak cas proses sekali.
Aku dapat lah dalam RM100 . RM100 hanya klik website dan jawab survey.

Senang je buat duit online dengan Clixsense ini?

*Tips dari aku kalau nak buat duit online banyak duna Clixsense, kena rajin buat survey dan tambahkan affiliate.

Earning dan survey lebih tinggi daripada klik iklan. So, kalau korang berminat, buleh Daftar dekat Clixsense
dan mula klik iklan sekarang!

Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK
 Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK
Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK

Buat duit dengan CLIXSENSE

Buat duit dengan CLIXSENSE

Aku memang suka buat duit online ni.
Tapi sambil-sambil tu aku buat jugak bisnes online lain. Dan salah satu income adalah dari CLIXSENSE.

Ada orang bertanya aku, betol ke buleh buat duit online dengan benda CLIXSENSE ni?.

Boleh percaya ke? . Karang beria klik klik sekali nak cash out tak dapat plak,

Jadi hari ini aku nak kongsi kan dengan korang, bahawasanya aku dah
berjaya cash out dari benda ini. So jangan risau, diyakini betul.

Nak cash out Clixsense ni kena ada account Paypal, So bila cash out, duit akan masuk kat account Paypal.
Pastikan anda ada akaun Paypal.

Bila convert duit USD ke MYR waktu itu, tolak cas proses sekali.
Aku dapat lah dalam RM100 . RM100 hanya klik website dan jawab survey.

Senang je buat duit online dengan Clixsense ini?

*Tips dari aku kalau nak buat duit online banyak duna Clixsense, kena rajin buat survey dan tambahkan affiliate.

Earning dan survey lebih tinggi daripada klik iklan. So, kalau korang berminat, buleh Daftar dekat Clixsense
dan mula klik iklan sekarang!


Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK

 Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK

Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK

Monday, October 17, 2016

Sunday, October 16, 2016

Gif Animator terbaik - Coolmuster GIF Animator

I used Coolmuster GIF Animator 2.0.25 for my Gif Animator

It is a World's Most Popular GIF Animation Software. Are you looking for ways out of the problem on turning your unromantic pictures into animated files in GIF format for applying in your web page or other use? Just look no further than the Coolmuster GIFAnimator, which is a friendly tool allowing you to create your own animated GIF files in the blink of an eye.




- Create animated GIF from different graphics formats.
- Supports to import images in multiple image formats like JPG/JPEG, BMP, PNG, GIF, etc.
- Real-time preview the images via built-in animation player.
- Modify the parameters from the configuration as needed.

File Size: 7.66 Mb

Wednesday, October 5, 2016

Thursday, September 29, 2016

Cara untuk dapat secure VPN

Saya menggunakan servis VPN Secure untuk access website yang diblok di Malaysia.

Kelebihan VPN ini:

Allows you to bypass geolocation blocks on your favorite streaming networks
Encrypts your traffic so hackers can't access your data
Hides your location & IP address
Supports torrents
Allows you to connect five devices simultaneously
Grants you the ability to choose Data Cipher
Uses Stealth VPN to render your VPN traffic unrecognizable
Delivers unlimited bandwidth
Does not keep any logs of your activity
Includes servers in 46+ countries & counting
Protects against DNS leak fixes, kill switches & more

-----> http://bit.ly/2dbusrJ


Wednesday, September 21, 2016

Camtasia Screen Recording and Buat Video terbaik

Camtasia takes you from screen recording to finished video

Camtasia lets you record a video of what’s on your computer screen. Use it to make lessons, tutorials, or product demos. Turn your screen recordings into compelling videos with Camtasia’s video editing tools, animations, and effects.




Thursday, June 9, 2016

Wednesday, June 8, 2016

Jejak Jutawan

Keluarga anda kenali beliau, rakan anda
temui beliau, cuma anda sahaja yang tidak
kenali beliau ..siapakah beliau ?
Jutawan yang Belum Anda Kenali


Mulakan Hidup Bebas Kaya Bergaya dengan Menjadi Usahawan Bermula Daripada Rumah!

Muat turun Jejak Jutawan

Tuesday, June 7, 2016

Wednesday, May 18, 2016

Tuesday, May 17, 2016

Beli Domain Murah

Domain .com semurah RM50/tahun dan host dengan blogspot.com

Seperti website ini. Hubungi En.Zam Whatsapp: 0136408906

Sunday, March 27, 2016

Buku RumahTangga [#26]

Tajuk Iklan Anda Buku RumahTangga
Keterangan Iklan Adakah ANDA ingin menambah pengetahuan mengenai Alam Rumahtangga ?

Jika Ya, Anda datang ke Halaman Web yang tepat! Anda sekarang mungkin sudah berpasangan dan tidak lama lagi ingin menamatkan zaman bujang atau SUDAH pun berkahwin tetapi kurang pengetahuan dalam melayari bahtera RUMAHTANGGA...

Mulakanlah dengan membaca buku-buku mengenai rumahtangga dengan hanya kurang daripada RM40 ,ANDA dapat mendapat pengetahuan anda mengenai ALAM RUMAHTANGGA atau ALAM DEWASA.
Harga 30/35
Nama Zam
No Phone 0136408906
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://rahsiabatin.com






Powered by MachForm

Saturday, March 26, 2016

Urutan Tradisional Melayu [#24]

Tajuk Iklan Anda Urutan Tradisional Melayu
Keterangan Iklan Saya menyediakan Perkhidmatan Urutan badan (fullbody) untuk menghilangkan rasa penat dan sakit-sakit badan.

Perkhidmatan outcall aja.



Harga 80
Nama AbeUrut
No Phone 01112551590
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://abeurut.com






Powered by MachForm

Friday, March 25, 2016

Urut Tradisional [#23]

Tajuk Iklan Anda Urut Tradisional
Keterangan Iklan Mahu urut cara tradisional untuk lelaki

Cara kampung memang terbaik.

Baiki urat saraf
Harga 80
Nama AbeUrut
No Phone 01112551590
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://abeurut.com






Powered by MachForm

Permata Yang Hilang [#22]

Tajuk Iklan Anda Permata Yang Hilang
Keterangan Iklan Buku rumahtangga untuk bakal pengantin.

Elok untuk bacaan untuk yang baru atau akan menempuh alam rumahtangga.
Harga 30/35
Nama Zam
No Phone 0136408906
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://rahsiabatin.com






Powered by MachForm

Khidmat urutan badan dan batin [#20]

Tajuk Iklan Anda Khidmat urutan badan dan batin
Keterangan Iklan √ urut badan termasuklah urutan bagi tujuan kesihatan merelaxkan dan maintain sihat tubuh badan

√ adakah anda mengalami masalah mengekalkan ketegangan zakar??

Kebiasaanya pada peringkat umur 40 tahun kebawah zakar mudah teransang jika terdapat ransangan ingatan, sentuhan, suara, imiginasi dan sebagainya.

Jika anda gagal mendapat ransangan dan zakar tidak mampu utk mengeras lama atau cepat lembik. Anda mungkin kearah masalah lemah tenaga batin.

Begitulah kaitan ransangan dan seni urut batin.

Kepada yang bujang, yg akan berkahwin dan telah lama berkahwin jangan ragu-ragu
Harga 80
Nama AbeUrut
No Phone 01112551590
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://abeurut.com






Powered by MachForm

Thursday, March 24, 2016

Polish marble [#19]

Tajuk Iklan Anda Polish marble
Keterangan Iklan Kami menyediakan khidmat polish marble dgn harga yg cukup murah sehingga RM1.20 per kaki.
Untuk khidmat kami dan sebarang pertanyaan boleh hubungi Azuan (019-3915061)
Harga Rm1.20
Nama Azuan
No Phone 019-3915061
Muat Naik Imej Iklan anda






Powered by MachForm

Servis Cat Rumah [#18]

Tajuk Iklan Anda Servis Cat Rumah
Keterangan Iklan Saya tukang rumah idaman anda

Kami berada di kawasan anda (Kuala Lumpur/Selangor)
ASLAM 0122693241
Harga 100++
Nama Aslam
No Phone 0122693241
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://fixrumah.blogspot.my






Powered by MachForm

Urut Untuk Lelaki [#17]

Tajuk Iklan Anda Urut Untuk Lelaki
Keterangan Iklan Jenis rawatan urut yang disediakan:
1- Rawatan urut Tradisional seluruh badan.
2- Rawatan urut Batin.

Teknik urut yang digunakan adalah Teknik Urat Saraf, Teknik Sengkak, Teknik Urutan Thai, Teknik Urutan Sukan, Teknik Tradisional Melayu dalam masa 75 minit urutan.
Harga 80
Nama AbeUrut
No Phone 01112551590
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://abeurut.com






Powered by MachForm

Baiki Rumah [#16]

Tajuk Iklan Anda Baiki Rumah
Keterangan Iklan Anda baru beli atau sudah lama mendiami rumah tetapi sedikit perasaan kecewa dan tidak berpuas hati oleh sebab rumah anda retak sebab pemaju sebab contraktor yang mengubahsuai dan sebab sebab yang lain kini anda tidak perlu lagi bimbang dan khuatir hilang kan rasa ke tidak puashatian anda itu.kerana kami ada jalan penyelesaian

Kami pakar dalam membaiki rumah retak dan juga ubah suai rumah kami mampu mengatasi masalah anda dan anda pasti akan berpuas hati harga yang kami tawarkan amat berpatutan.

Sila hubungi saya: aslam 0122693241
Harga 200++
Nama Aslam
No Phone 0122693241
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://fixrumah.blogspot.my






Powered by MachForm

Renovate Rumah Cheras [#15]

Tajuk Iklan Anda Renovate Rumah Cheras
Keterangan Iklan Anda baru beli atau sudah lama mendiami rumah tetapi sedikit perasaan kecewa dan tidak berpuas hati oleh sebab rumah anda retak sebab pemaju sebab contraktor yang mengubahsuai dan sebab sebab yang lain kini anda tidak perlu lagi bimbang dan khuatir hilang kan rasa ke tidak puashatian anda itu.kerana kami ada jalan penyelesaian .

Kami pakar dalam membaiki rumah retak dan juga ubah suai rumah kami mampu mengatasi masalah anda dan anda pasti akan berpuas hati harga yang kami tawarkan amat berpatutan.

Sila hubungi saya: aslam 0122693241
Harga 500+
Nama Aslam
No Phone 0122693241
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://fixrumah.blogspot.my






Powered by MachForm

Urut Batin [#14]

Tajuk Iklan Anda Urut Batin
Keterangan Iklan Bagi Bakal Pengantin Lelaki atau Lelaki yang bermasalah.

Boleh cuba menambahkan seri rumahtangga anda dengan berurut batin.

Baru lah mantap, power.. tak gitu??
Harga 80
Nama AbeUrut
No Phone 01112551590
Upload a File
Web Site http://abeurut.com






Powered by MachForm

Urut Urat Saraf [#13]

Tajuk Iklan Anda Urut Urat Saraf
Keterangan Iklan Urut Uraf Saraf Tradisional menggunakan teknik sengkak.

Mahu betulkan urat yang tersimpul dan tegang??

Jom urut!
Harga 80
Nama AbeUrut
No Phone 01112551590
Upload a File
Web Site http://abeurut.com









Powered by MachForm

Wednesday, March 23, 2016

Urut Badan dan Batin untuk Bakal Pengantin [#3]

Tajuk Iklan Anda Urut Badan dan Batin untuk Bakal Pengantin
Keterangan Iklan Urut bagi membetulkan urat-urat dan stamina untuk menghadapi malam pertama anda.

Sebelum masuk gelanggang, kenalah asah senjata.

Tak gitu???
Harga 80
Nama AbeUrut
No Phone 01112551590
Upload a File  urutbatin.png
Web Site http://abeurut.com


">





Powered by MachForm

Tuesday, March 22, 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...