Friday, November 18, 2016

Ebook Bitcoin for Dummies


"Bitcoin For Dummies" adalah ebook yang menceritakan cara yang cepat dan mudah untuk memulakan trading mata wang kripto, dengan penjelasan yang jelas serta nasihat pakar untuk memecah masuk ke dalam pasaran baru ini menarik. 

Memahami mekanisme dan risiko di belakang Bitcoin adalah satu cabaran besar, tetapi buku ini memecahkan ke dalam bahasa yang mudah untuk difahami untuk memberikan genggaman yang kukuh hanya di mana wang anda pergi.  

Anda akan belajar butiran perdagangan Bitcoin, cara untuk menyediakan dompet Bitcoin anda, dan segala-galanya yang anda perlukan untuk mula sekarang juga.  

Satu perbincangan yang mendalam mengenai keselamatan menunjukkan anda bagaimana untuk melindungi diri anda daripada beberapa aspek yang lebih berisiko platform sumber terbuka ini, membantu anda mengurangkan risiko anda di pasaran dan menggunakan Bitcoin selamat dan berkesan.

Bitcoin menggunakan teknologi peer-to-peer untuk beroperasi tanpa kuasa pusat atau bank-bank, dengan pengurusan transaksi dan pengeluaran Bitcoins dijalankan secara bersama oleh rangkaian.  


Bitcoin membolehkan pembayaran mudah alih, pembayaran antarabangsa cepat, transaksi rendah atau tanpa yuran, keupayaan pelbagai berjenama dan lebih, tetapi nuansa pasaran boleh menjadi sukar untuk memahami.  

Panduan bermaklumat meletakkan semuanya di dalam bahasa Inggeris, supaya anda boleh mengukuhkan pemahaman anda dan mulakan sekarang.  

Memahami selok-belok pasaran Bitcoin 
Belajar bagaimana untuk menubuhkan dompet Bitcoin anda 

Melindungi diri anda daripada penipuan dan kecurian Mulakan perdagangan mata wang baru ini menarik 
Pasaran Bitcoin adalah besar, berkembang dengan cepat, dan penuh dengan potensi.  

Terdapat juga beberapa risiko, jadi anda perlu pergi dalam dimaklumkan sepenuhnya dan mengambil langkah-langkah untuk menguruskan risiko anda dengan bijak. 

 "Bitcoin For Dummies" adalah jelas, cepat, panduan mudah untuk mengikuti untuk memulakan dengan Bitcoin.

Download Ebook Bitcoin for Dummies

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...