Saturday, November 19, 2016

Introduction to Bitcoin and Decentralized Technology

Pengenalan kepada Bitcoin dan Teknologi Decentralized
MP4 | Video: AVC 1280x720 | Audio: AAC 44KHz 2ch | Jangka masa: 3.5 jam | 493 MB
Genre: eLearning | Bahasa: English


​Bitcoin dan janji teknologi blockchain untuk membuat menghantar wang dan berinteraksi secara umum-murah, lebih mudah, lebih selamat, dan boleh diprogramkan. Dalam kursus ini, anda akan belajar mengenai Bitcoin dan pelbagai projek berpusat lain.

Bitcoin dan asas teknologi blockchain janji banyak penambahbaikan kepada mata wang dan banyak kawasan lain interaksi dalam talian. 

Dalam kursus ini, Pengenalan kepada Bitcoin dan Teknologi Decentralized, anda akan mendapat pemahaman yang nyata bagaimana Bitcoin dan projek decentrailized lain berfungsi. 

Pertama, anda akan belajar bagaimana untuk menggunakan Bitcoin kedua-dua sebagai pengguna akhir dan pemaju, dan di mana ia boleh digunakan. 

Seterusnya, anda akan belajar tentang perkembangan terkini dalam Bitcoin, termasuk dompet HD multisignature, saluran pembayaran, saksi diasingkan, dan mengenai perbahasan blocksize itu. 

Akhir sekali, anda akan mendapat kajian yang meluas penggunaan di luar Bitcoin, termasuk Ethereum dan Kontrak Smart, pasaran ramalan, penyimpanan berpusat, dikurangkan syiling turun naik, IOT, buktinya Autonomi Organizations dan identiti. 

Apabila anda selesai dengan kursus ini, anda akan mempunyai pemahaman yang luas teknologi di sebalik Bitcoin, serta di mana dan bagaimana ia boleh digunakan.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...