Tuesday, October 18, 2016

Buat duit dgn ClixSense

Buat duit dengan CLIXSENSE

Aku memang suka buat duit online ni.
Tapi sambil-sambil tu aku buat jugak bisnes online lain. Dan salah satu income adalah dari CLIXSENSE.

Ada orang bertanya aku, betol ke buleh buat duit online dengan benda CLIXSENSE ni?.

Boleh percaya ke? . Karang beria klik klik sekali nak cash out tak dapat plak,

Jadi hari ini aku nak kongsi kan dengan korang, bahawasanya aku dah
berjaya cash out dari benda ini. So jangan risau, diyakini betul.

Nak cash out Clixsense ni kena ada account Paypal, So bila cash out, duit akan masuk kat account Paypal.
Pastikan anda ada akaun Paypal.

Bila convert duit USD ke MYR waktu itu, tolak cas proses sekali.
Aku dapat lah dalam RM100 . RM100 hanya klik website dan jawab survey.

Senang je buat duit online dengan Clixsense ini?

*Tips dari aku kalau nak buat duit online banyak duna Clixsense, kena rajin buat survey dan tambahkan affiliate.

Earning dan survey lebih tinggi daripada klik iklan. So, kalau korang berminat, buleh Daftar dekat Clixsense
dan mula klik iklan sekarang!

Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK
 Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK
Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK

Buat duit dengan CLIXSENSE

Buat duit dengan CLIXSENSE

Aku memang suka buat duit online ni.
Tapi sambil-sambil tu aku buat jugak bisnes online lain. Dan salah satu income adalah dari CLIXSENSE.

Ada orang bertanya aku, betol ke buleh buat duit online dengan benda CLIXSENSE ni?.

Boleh percaya ke? . Karang beria klik klik sekali nak cash out tak dapat plak,

Jadi hari ini aku nak kongsi kan dengan korang, bahawasanya aku dah
berjaya cash out dari benda ini. So jangan risau, diyakini betul.

Nak cash out Clixsense ni kena ada account Paypal, So bila cash out, duit akan masuk kat account Paypal.
Pastikan anda ada akaun Paypal.

Bila convert duit USD ke MYR waktu itu, tolak cas proses sekali.
Aku dapat lah dalam RM100 . RM100 hanya klik website dan jawab survey.

Senang je buat duit online dengan Clixsense ini?

*Tips dari aku kalau nak buat duit online banyak duna Clixsense, kena rajin buat survey dan tambahkan affiliate.

Earning dan survey lebih tinggi daripada klik iklan. So, kalau korang berminat, buleh Daftar dekat Clixsense
dan mula klik iklan sekarang!


Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK

 Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK

Klik link ni  -> http://bit.ly/2eqNsNK

Monday, October 17, 2016

Sunday, October 16, 2016

Gif Animator terbaik - Coolmuster GIF Animator

I used Coolmuster GIF Animator 2.0.25 for my Gif Animator

It is a World's Most Popular GIF Animation Software. Are you looking for ways out of the problem on turning your unromantic pictures into animated files in GIF format for applying in your web page or other use? Just look no further than the Coolmuster GIFAnimator, which is a friendly tool allowing you to create your own animated GIF files in the blink of an eye.




- Create animated GIF from different graphics formats.
- Supports to import images in multiple image formats like JPG/JPEG, BMP, PNG, GIF, etc.
- Real-time preview the images via built-in animation player.
- Modify the parameters from the configuration as needed.

File Size: 7.66 Mb

Wednesday, October 5, 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...