Saturday, November 19, 2016

Bitcoin untuk Dark Web

Bitcoin untuk Dark Web
MP4 | Video: AVC 1280x720 | Audio: AAC 44KHz 2ch | Jangka masa: 1.5 Jam | Lec: 12 | 413 MB
Genre: eLearning | Bahasa: English


​Belajar bagaimana untuk tanpa nama menghantar Bitconi untuk Dark Pasaran Net
Bitcoin adalah jalan tunggal untuk membeli produk dan perkhidmatan di Dark Web dengan selamat dan tanpa nama. Selama beberapa kuliah anda akan dapat memahami bagaimana Bitcoin bekerja dan belajar bagaimana untuk membuat dan menggunakan dompet Bitcoin dan gelas.

Mempelajari bahagian-bahagian Vital Bitcoin seperti:
Kepentingan Sekat Chain
dompet
Seeds
Tumbling
Hantar / Menerima
tanpa nama Pembelian
Keperluan A
Bitcoin adalah jalan tunggal untuk membeli produk lebih Dark Pasaran Net. Jadi adalah penting untuk belajar bagaimana untuk menggunakannya pada masa yang pintar.
Kandungan dan Gambaran Keseluruhan
Seksyen 1- Pengenalan kepada Bitcoin.
Seksyen 2-Menetapkan dompet / membeli Bitcoin.
Seksyen 3-Menggunakan Electrum dan Anonymous Pembelian.
Seksyen 4- Tumbling dan Menghantar Syiling kepada Dark Pasaran Net.

Introduction to Bitcoin and Decentralized Technology

Pengenalan kepada Bitcoin dan Teknologi Decentralized
MP4 | Video: AVC 1280x720 | Audio: AAC 44KHz 2ch | Jangka masa: 3.5 jam | 493 MB
Genre: eLearning | Bahasa: English


​Bitcoin dan janji teknologi blockchain untuk membuat menghantar wang dan berinteraksi secara umum-murah, lebih mudah, lebih selamat, dan boleh diprogramkan. Dalam kursus ini, anda akan belajar mengenai Bitcoin dan pelbagai projek berpusat lain.

Bitcoin dan asas teknologi blockchain janji banyak penambahbaikan kepada mata wang dan banyak kawasan lain interaksi dalam talian. 

Dalam kursus ini, Pengenalan kepada Bitcoin dan Teknologi Decentralized, anda akan mendapat pemahaman yang nyata bagaimana Bitcoin dan projek decentrailized lain berfungsi. 

Pertama, anda akan belajar bagaimana untuk menggunakan Bitcoin kedua-dua sebagai pengguna akhir dan pemaju, dan di mana ia boleh digunakan. 

Seterusnya, anda akan belajar tentang perkembangan terkini dalam Bitcoin, termasuk dompet HD multisignature, saluran pembayaran, saksi diasingkan, dan mengenai perbahasan blocksize itu. 

Akhir sekali, anda akan mendapat kajian yang meluas penggunaan di luar Bitcoin, termasuk Ethereum dan Kontrak Smart, pasaran ramalan, penyimpanan berpusat, dikurangkan syiling turun naik, IOT, buktinya Autonomi Organizations dan identiti. 

Apabila anda selesai dengan kursus ini, anda akan mempunyai pemahaman yang luas teknologi di sebalik Bitcoin, serta di mana dan bagaimana ia boleh digunakan.

BlockChain Explained

Blockchain Dijelaskan

HDRips | MP4 / AVC, ~ 760 kb / s | 1280x720 | Jangka masa: 0:22:46 | Bahasa Inggeris: AAC, 128 kb / s (2 ch) | 146 MB

Genre: Tech, Wang


​Mengharapkan membawa perubahan sekurang-kurangnya sekali satu dekad. Satu teknologi yang mengganggu status quo dan ideal memperbaiki kehidupan kita dari segi kecekapan atau kesejahteraan umum. Blockchain adalah ini dekad permainan changer. 

Kami telah lalu kitaran gembar-gembur dan kini kedua-dua syarikat permula
an dan organisasi yang mantap memberi tumpuan kepada kegunaan praktikal lejer am replikasi luar Bitcoin. 

Ketahui tentang blockchain dan tiga tahap yang matang. Bermain permainan untuk memahami manfaat blockchain ini. Mengenal pasti peluang yang ada kepada kami dalam pengurusan data. Mengatasi cabaran yang berada di hadapan untuk menjadi jutawan blockchain seterusnya!

Bitcoin: The End Of Money As We Know It

 Documentary Mengenai Wang - Dan Kontroversi Crypto-Currency Bitcoin
Sebuah dokumentari meneroka bagaimana wang dan perdagangan nilai telah berkembang, memuncak dalam Bitcoin.

Bagi sesiapa yang masih belum difahami sepenuhnya kontroversi Bitcoin lagi, ini adalah kursus kemalangan ringkas dan bermaklumat mengenai Wang dan Crypto Mata Wang.

Rating: 7.2 / 10
Pengarah: Torsten Hoffmann, Michael Watchulonis
Pelakon: John Barrett, Andreas M. Antonopoulos, Jeffrey A. Tucker​Jalan cerita

Bitcoin: The End Of Money As We Know It menjejaki sejarah wang dari masyarakat pertukaran barangan dunia kuno ke tingkat dagangan Wall St. Dokumentari ini mendedahkan amalan bank-bank pusat dan pelakon kewangan yang meragukan yang membawa dunia kepada yang lutut dalam krisis yang lepas. Ia menonjolkan pengaruh kerajaan mengenai proses penciptaan wang dan bagaimana ia menyebabkan inflasi. Selain itu, filem ini menjelaskan bagaimana kebanyakan wang yang kita gunakan hari ini dicipta daripada udara nipis oleh bank apabila mereka mencipta hutang. 

Epic dalam skop, filem ini mengkaji corak teknologi inovasi dan soalan semua yang anda fikir anda tahu tentang wang. Apakah Bitcoin alternatif kepada mata wang negara yang disokong oleh hutang? Akan Bitcoin dan Cryptocurrency mencetuskan revolusi dalam cara kita menggunakan wang rakan sebaya untuk sebaya? Adakah ia satu hadiah kepada penjenayah? Atau adakah ia gelembung seterusnya menunggu untuk pecah? Jika anda percaya kepada wang anda hanya kerana ia adalah - filem ini mempunyai berita untuk anda. Ditulis oleh Torsten Hoffmann
user Reviews
Mesti Lihat Dokumentari Sejarah dan Masa Depan Wang.
20 JULAI 2015 | oleh gs

Saya bernasib baik untuk melihat cebisan treler awal tahun lepas dan amat berharap untuk keluaran ini. Filem ini tidak mengecewakan. Ia memberikan penerangan yang melalui sejarah wang yang saya dapati sangat bermaklumat.

Temu bual adalah sangat baik dan filem itu memberi berpengetahuan luas, jalan cerita yang padu yang perlu meninggalkan pendatang baru kepada Bitcoin agak baik dimaklumkan mengenai apa yang ia dan mengapa ia penting.

Dokumentari ini adalah mesti melihat untuk semua orang mahu pelajaran sejarah yang baik dalam bentuk wang, yang mahu belajar tentang Bitcoin, dan melihat kemungkinan dengan masa depan kripto-mata wang.

Friday, November 18, 2016

Ebook Bitcoin for Dummies


"Bitcoin For Dummies" adalah ebook yang menceritakan cara yang cepat dan mudah untuk memulakan trading mata wang kripto, dengan penjelasan yang jelas serta nasihat pakar untuk memecah masuk ke dalam pasaran baru ini menarik. 

Memahami mekanisme dan risiko di belakang Bitcoin adalah satu cabaran besar, tetapi buku ini memecahkan ke dalam bahasa yang mudah untuk difahami untuk memberikan genggaman yang kukuh hanya di mana wang anda pergi.  

Anda akan belajar butiran perdagangan Bitcoin, cara untuk menyediakan dompet Bitcoin anda, dan segala-galanya yang anda perlukan untuk mula sekarang juga.  

Satu perbincangan yang mendalam mengenai keselamatan menunjukkan anda bagaimana untuk melindungi diri anda daripada beberapa aspek yang lebih berisiko platform sumber terbuka ini, membantu anda mengurangkan risiko anda di pasaran dan menggunakan Bitcoin selamat dan berkesan.

Bitcoin menggunakan teknologi peer-to-peer untuk beroperasi tanpa kuasa pusat atau bank-bank, dengan pengurusan transaksi dan pengeluaran Bitcoins dijalankan secara bersama oleh rangkaian.  


Bitcoin membolehkan pembayaran mudah alih, pembayaran antarabangsa cepat, transaksi rendah atau tanpa yuran, keupayaan pelbagai berjenama dan lebih, tetapi nuansa pasaran boleh menjadi sukar untuk memahami.  

Panduan bermaklumat meletakkan semuanya di dalam bahasa Inggeris, supaya anda boleh mengukuhkan pemahaman anda dan mulakan sekarang.  

Memahami selok-belok pasaran Bitcoin 
Belajar bagaimana untuk menubuhkan dompet Bitcoin anda 

Melindungi diri anda daripada penipuan dan kecurian Mulakan perdagangan mata wang baru ini menarik 
Pasaran Bitcoin adalah besar, berkembang dengan cepat, dan penuh dengan potensi.  

Terdapat juga beberapa risiko, jadi anda perlu pergi dalam dimaklumkan sepenuhnya dan mengambil langkah-langkah untuk menguruskan risiko anda dengan bijak. 

 "Bitcoin For Dummies" adalah jelas, cepat, panduan mudah untuk mengikuti untuk memulakan dengan Bitcoin.

Download Ebook Bitcoin for Dummies
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...